Moonshine & Roots 2017 op zaterdag 18 november in de feestzaal van Knesselare


Moonshine & Roots 2016:

 Op zaterdag 19 november 2016 organiseert café de Litanie in samenwerking met de Malt Whisky corner, een muzikale avond in de feestzaal van Knesselare (kloosterstraat).

 

 

Het wordt een avond boordevol live muziek. Het genre van de bands loopt uitéén, gaande van Blues, country, swing, americana & reggae. Er zorgen drie bands  voor deze muzieksensaties. We hebben ze gekozen omdat ze stuk voor stuk zeer afgewerkte nummers brengen, omdat ze een opkomend talent zijn of omdat ze een staat van dienst hebben om u tegen te zeggen.

 

We gaan een muziek avond organiseren voor de muzikale liefhebbers, het is de bedoeling om het publiek naar huis te laten gaan met een goed en warm gevoel. Geen oorverdovende muur van geluid maar finesse en stijl:

 

 

 

 

 

 

18u tot 19u: receptie voor vips

19u: CD voorstelling nieuwe band Eddy de Smul ,Kay Van de Casteele en band

21u: Little Kim & the Alley Apple 3 in xl bezetting

23u: The Skyblasters met Edward Buadee

 

Bovendien gaan we het publiek verwennen met een heuse whisky bar, lekkere wijnen of een fris biertje. Voor diegenen die willen, kunnen aanschuiven aan het buffet. En aan het begin van de avond soigneren we de mensen die een vip kaart kopen of krijgen (sponsors), met een gratis receptie. 

 

 

een losse vip kaart kost 35€, een gewoon toegangs ticket 12€ in vvk, 15€ adz, maximum 100 vips

 

kaarten en info bij Café De Litanie of Malt Whisky corner